Followers

FB Like

HUBUNGI RIZAL

Borang Pembelian

Name:
Email Address:
Phone Number
Preferred Banking Method
Poslaju Delivery
Address ( pastikan betul ) :
Items Code
Saya akan buat bayaran pada : dalam tempoh masa yg diberi (2 hari)
selepas tempoh masa yg diberi
tidak pasti bila
Adakah anda serius untuk membeli di sini dan sudah baca & faham terma syarat seperti tertera dibawah Ya
Tidak
Pertanyaan / Pendapat :

Click here to put a form like this on your site.

beg sekolah pada harga lelong

Monday, December 27, 2010
 
beg lelong pada harga serendah rm 10-rm35

info terbaru

Friday, December 24, 2010
salam terlebih dahulu pohon maaf pd teman-teman yang sering bertanya melalui e mail krn lewat menjawap krn sy terlalu sibuk dgn pogram dan berkejar-kejar ke beberapa expo dan karnival untuk menghantar stok dan urusan lain,bagi yg bertanya tentang  pakaian wanita dan blouse buat masa ini di negara china musim sejuk jadi pakaian seperti blouse dan baju t shirt nipis agak sukar di temui,tetapi bagi anda yang mahu mencari beg tangan atau barangan kulit lain tiada masalah sekarang ini,insya allah jika tiada halangan sy akan mula membawa masuk stok blouse pada bulan feb nanti,bagi yang berminat untuk menjadi pengedar bole lah terus hubungi saya nanti,untuk masa ini sy sibuk membawa masuk beg sekolah dan barangan keperluan persekolahan lain seperti beg sekolah,alat tulis dan lain lain insya allah sy akan up date gambar-gambar dalam masa terdekat,kepada group yang akan berangkat ke guangzhou malam ni sy mendoakan anda selamat tiba dan mendapat semua barang yg dimahukan,pohon maaf sy x dapat ikut serta krn urusan peribadi yg x dapat di elak kan,walau bagaimana pun sahabat sy yg membawa anda itu jauh lbh bagus dan hebat org nya,insya allah tidak akan mengecewakan anda semua.

up date stok baru

Thursday, November 18, 2010
pohon maaf agak lama saya tidak dapat kemaskini senarai barangan terbaru kerana amat sibuk dan menguruskan beberapa tempahan penting,di sini saya update kan item terbaru pada yang berminat boleh terus hubungi saya
beg kain sesuai digunakan oleh pelajar ipta/ipts kolej dan sekolah rm10,dua rm15,tiga rm20

pen skodeng/pen merakam video dan mengambil gambar,format avi full coluur dan audio.boleh merakam video hingga 2 jam tanpa henti,juga bole merakam gambar format jpeg pixel jelas dan warna,harga rm130 termasuk pos
jam ala james bond dengan fungsi merakam video (avi)dan gambar warna seperti kamera (jpeg)juga dengan fungsi muat turun mp3 beserta ear phone harga hanya rm230 termasuk pos

pakej memborong ke guangzhou 5 hari 4 malam hanya rm2.450...termurah

Sunday, November 7, 2010
pakej memborong ke guangzhou  dan lawatan memborong ke pusat-pusat borong dari 24/12-29/12/10
 -termasuk tiket kapal terbang pergi dan balik
 -pengangkutan sepanjang lawatan di guangzhou
 -penginapan sebilik dua orang

     24/12-11.45 malam berkumpul di lcct

     25/12-10.00 pagi tiba di airport baiyun
    
     11.tghri-c/in di hotel dan berehat seketika
      2.00.ptg lawatan ke pusat barangan kanak-kanak dan stationery

    26/12 hari kedua
      10.am,  lawatan ke pusat pakaian  lelaki     
       2.00 pm.lawatan ke pusat textile

     27/12 hari ketiga
     10.am lawatan ke pusat barngan beg dan barangan kulit
      2.00pm.lawatan ke tempat elektronik

    28/12 hari ke empat
    lawatan ke pusat barangan pakaian wanita dan kanak-kanak
    2.00pm lawatan ke pusat borongan lampu dan hiasan
  
    29/12 hari ke lima
    atucara bebas
    4.00.pm bertolak ke airport
    kepada yang berminat boleh terus hubungi atau sms 012-3535698 (kawasan selatan dan lembah kelang)atau email.rizahuddynmdithnan@yahoo.com
    utara-zahar-013-5884088/017-4600058
    

stok baru

Friday, November 5, 2010
payung samurai pedang rm30
baju renang skuba pendek rm200

baju skuba panjang rm280

bola warna berlampu rm5

pen cartoon rm10 ..3 batang

antara stok yg baru sampai

Saturday, October 30, 2010
salam,ini antara stok yang baru sampai,pada anda yang berminat bolehlah terus hubungi saya,harga diskaun akan diberikan pada yang membeli lbh dari satu item
set belajar al quran dgn pen digital
2gb memory card
bacaan al quran dr 9 qari terkenal
harga promosi rm399 termasuk kos penghantaran

set barangan stationery kanak-kanak rm8


set payung ala pedang samurai rm25
set mainan kanak-kanak rm15 battery disertakan

beg sekolah kanak-kanak rm25 besar,manakala untuk saiz kecil rm15

stok yang baru sampai

Friday, October 29, 2010
salam,alhamdulilah hari ini stok baru saya telah pun selamat sampai ke depan pintu rumah,untuk mereka yg berminat ingin  tahu tentang proses penghantaran  saya ceritakan serba sedikit secara ringkas di sini,barang-barang ini saya beli waktu last trip pada 11/10 yg lalu,biasa nya shipping mengambil masa antara 16-22 hari bergantung pada keadaan manakala kos nya pula ialah rm370 tiap 1cubic meter,termasuk duti kastam,tapi jika anda mengambil 1 kontena penuh kosnya jauh lbh murah lagi,bagi peniaga kecil seperti saya maka terpaksalah menunggu sehingga kontena penuh dan berlepas,difahamkan yang kontena berlepas tiap rabu dr pelabuhan shenzhen,manakala  proses dokumentasi haruslah diselesaikan sebelum hari sabtu dan perjalanan laut biasa nya mengambil masa selama 6 hari,setelah kontena sampai di pelabuhan kelang pihak shipping mengambil masa 2 ke 3 hari untuk urusan kastam,kemudian barulah kontena ini di bawa ke warehouse dimana brg-brg akan di agih-agihkan kepada tuan punya barang dan alhamdulilah setakat ini hampir 3 tahun berurusan semua barang-barang saya selamat sampai tanpa sebarang masalah,insya allah dalam masa terdekat saya akan update barang-barang terbaru

Pusat borong barangan kulit,pvc dan beg di Guangzhou.

video
Assalamualaikum kepada semua dan Salam Sejahtera kepada yang bukan Islam,video ini adalah tempat memborong barang kulit dan juga beg serta lain2,Terdapat hampir 30 bangunan memborong di sini.

Barangan kanak-kanak

Wednesday, October 27, 2010


Selipar kanak-kanak dari size 4-size 9,bekas air bertali kartun Ben-10 dan jam kartun protector watch dijual pada harga rm15 tiap satu.Jika beli dua harga istimewa rm25.Kepada yang berminat boleh menghubungi saya di nombor 012-3535698 atau email terus ke rizahuddynmdithnan@yahoo.com

Topeng hantu

Harga topeng hantu ini adalah dari RM10-RM25.Kepada yang berminat hendak menjadi pengedar juga dialu-alukan.

Minat dengan akuarium ini?

Saturday, October 23, 2010
video
Ada teman-teman yg minat dgn akuarium ini?Harga dari RM1000 hingga RM1900 iainya bergantung pada saiz,buat masa ini kena order dulu sebab set percubaan yang saya bawa 10 biji habis ditempah rakan2.Kalau ade teman-teman yg berminat ke tempat ini boleh menghubungi atau SMS saya.

Topi Mickey Mouse dan Ben-10

Thursday, October 21, 2010
Kesemua topi kanak2 ini saya jual dengan harga promosi rm9.90 tidak termasuk kos penghantaran,register atau poslaju.Kepada yg berminat boleh terus masukan pada akaun saya iaitu 155014939884 maybank akaun,kemudian SMS pada saya bernombor 012 3535698 atau email pada rizahuddynmdithnan@yahoo.com

Gambar2 sekitar Guangzhou

Gambar sewaktu membawa teman membeli langsir di Da Youn Park,kualiti lebih tinggi harga pun amat murah lebih dari separuh harga kalau beli kat nilai tiga,bole disiapkan dalam jangka masa 4 hari,video ini pula sewaktu membawa teman ke pusat beg kulit,dompet beg tangan dan lain-lain,orang perempuan kalau dah sampai sini 8jam belum tentu cukup,banyak sgt bulding semua besar2,tapi pada pengalaman saya beli di lorong belakang bulding lebih murah sikit,betul x sifu lokman?

Salam perkenalanan



Salam blog ini saya wujudkan untuk berkongsi info dan maklumat di samping mencari rezeki dgn cuba menawarkan pilihan dan barangan dgn harga yang lebih murah dari pasaran.Ini kerana hampir kesemuanya barangan ini saya ambil secara terus dari beberapa daerah di negara china,malahan jika anda ada permintaan mahu ke negara china saya sama ada secara pakej atau bersendirian juga boleh terus hubungi saya  beberapa teman juga menyediakan pakej membawa rombongan peniaga ke negara china.
Hampir setiap bulan saya akan ke negara china untuk membeli barangan untuk di jual disini,selain dari menjual secara terus di expo,karnival dan menyewa boot,belian secara borong juga amat di alu-alu kan.Ada beberapa daerah di china yang memang terkenal untuk memborong antaranya Yiwu,Fujian,dan Guangzhou.Saya lebih mengemari Guangzhou secara peribadi kerana Yiwu dan Fujian hanya mengutamakan jualan secara berkontena sahaja,manakala Guangzhou peniaganya lebih mudah berunding dan pada saya kualitinya juga lebih tinggi dari daerah lain.